The New Thing: Tapijttegels!

Wat is een tapijttegel? Nou, tapijt tegels zijn eigenlijk al wat de naam zegt: het is tapijt in tegel formaat. Hierdoor biedt het leggen van tapijttegels voordelen aangezien het leggen en verwijderen makkelijker is geworden. U kunt daarnaast ook moeilijke ruimtes makkelijk leggen en zijn de prijzen voor tapijttegels altijd scherp. Vervolgens heeft u weinig tot vrijwel geen snijverlies bij tapijttegels. Tapijttegels zijn ook eenvoudig te combineren met kleuren en stijlen en zorgen over het algemeen voor een unieke vloer in uw woning. Bij het verwijderen van tapijttegels is er vrijwel nooit beschadiging aan de ondervloer waar deze op ligt. Als laatst zijn tapijttegels milieubesparend, omdat ze dus vrijwel geen snijverlies hebben en vaak worden gerecycled na eerst gebruik!

Welke tips kunnen meegegeven worden tijdens het stijlen?

Om een uniek design te creëren is het handig om stil te staan bij ieder kleur. Ieder kleur heeft namelijk zijn eigen kenmerken waardoor de inhoud van uw ontwerp leven krijgt. We geven u de volgende tips mee voor het stijlen van uw tapijt:

  • Zoals het gezegde in de mode luidt, luidt het ook voor de vloer, verticale strepen maken langer. Ze maken dus ook de ruimte langer. Dit geldt ook voor horizontale strepen, die ruimtes breder laten lijken.
  • Door het gebruik van complementaire kleuren lijken heldere kleuren, helderder dan ze echt zijn. Dit is handig als u van kleur of pop houdt in uw huis.
  • We zijn natuurlijk ook bekend met warme en koele kleuren:
    • Warme kleuren: rood, oranje, geel, roze en bruin. Dit zijn kleuren die warm overkomen en een knus gevoel kunnen geven in een huis. Het maakt echter ruimtes echter wel kleiner.
    • Koele kleuren: groen, blauw-groen, blauw en paars. Dit zijn de koele kleuren die koud kunnen overkomen in een design, ze laten ruimtes echter wel groter lijken dan ze werkelijk zijn.

Geef een reactie